воскресенье, 9 февраля 2020 г.

Поняття портфоліо

Поняття портфоліо. Структура портфоліо


Портфоліо - це набір документів, зразків робіт, фотографій, що дають уявлення про пропоновані можливості, послуги фахівця.

Портфоліо вчителя  - спосіб фіксування, накопичення матеріалів, що демонструють рівень професіоналізму вчителя і вміння вирішувати завдання своєї професійної діяльності. Портфоліо вчителя показує рівень підготовленості педагога і рівень активності в навчальних і позанавчальних видах діяльності.


Веб-портфоліо (веб-портфель, web-portfolio) - це веб-базований ресурс, який відображає зростання навчальних або професійних досягнень власника.

Види портфоліо:

1). Портфоліо досягнень - в даному випадку найбільший акцент потрібно зробити на документи підтверджують успіхи вашої діяльності.

2). Портфоліо презентаційний - необхідний при вступі на нове місце роботи, особливо в тих випадках, коли заробітна плата призначається за підсумками співбесіди.

3). Портфоліо тематичний - в цьому варіанті акценти розставляються на тематично відокремлені творчі роботи в різних сферах діяльності.

4). Портфоліо комплексний - об'єднав в собі перераховані вище види портфоліо і придатний для презентації портфоліо вчителя школи.

Підготувала Олена Дарчик

Комментариев нет:

Отправить комментарий

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ