среда, 12 февраля 2020 г.

Конкурс професійної майстерності серед учнів на звання "Кращий за професією"


Конкурс  професійної майстерності серед учнів ДПТНЗ «Ковельське професійно-технічне училище» на звання «Кращий за професією»

         Сьогодні завершився традиційний конкурс  професійної майстерності серед учнів ДПТНЗ «Ковельське професійно-технічне училище» на звання «Кращий за професією». Переможці отримали свої призи.



     
       Це переможці конкурсу:


Перше місце – Петришин Роман
Друге місце – Гаращук Іван
Третє місце – Кондрашов Олександр.
  
 Цьому передувала немала методична робота колективу училища: прийняття відповідного наказу, затвердження умов конкурсу професійної майстерності, розробка теоретичних завдань, які цього року максимально комп'ютеризовані і подані у вигляді тестування.



       Спецтехнологія, допуски, матеріалознавство – ці предмети учні розв’язували безпосередньо на комп’ютері . Урок креслення був представлений класично – у вигляді письмових тестів.


       По завершенню теоретичної частини, учні перейшли до виконання практичного завдання, а саме: виготовлення шаблону зіву гайкового ключа.




       Робота оцінювалася за слідуючими показниками: час виконання, оцінка за організацію робочого місця, робота з технічною документацією, дотримання правил з охорони праці, про що був складений документ.    


       Голова журі В.Г.Коржов,  члени журі М.І. Бірук, О.А.Дарчик, А.В.Волчук, підбили підсумки і визначили переможців.
       По закінченню події настрій в учасників конкурсу був різний: переможці раділи, із задоволенням ділячись солодкими призами із менш везучими. Менш везучі , звісно засмутились. Були і такі, хто по тій чи іншій причині зійшли з дистанції але ніхто не залишився байдужим і зробив для себе певні висновки: « Під лежачий камінь вода не тече», « Тяжко в навчанні, легко в бою», « Праця чоловіка годує, а лінь марнує».


Підготувала                                         О.А.Дарчик






Комментариев нет:

Отправить комментарий

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ