понедельник, 5 октября 2020 г.

"Бо кожен фініш - це, по суті, старт." (Л.Костенко)

 "Бо кожен фініш - це, по суті, старт." (Л.Костенко)

                          фініш                                                                                 старт
       На сторінках свого блогу, хочу подякувати всім, з ким пліч- о- пліч пропрацювала останні 15 років у Ковельській виховній колонії. Особливо директору ДПТНЗ "Ковельське ПТУ" Рекуновичу Г.Б. за приклад толерантності і терпимості, Білінському П.І за приклад працьовитості і наполегливості, Сулімоновій Л.В.- за жіночу мудрість, Коржову В.Г., що навчив мене жорсткості (тепер вже так просто голими руками мене не візьмеш), Камінському Є.А. за невичерпний оптимізм і життєлюбство. Чого тільки варта його ідея про зустріч колективу у 2037 році, коли Євгену Андрійовичу виповниться 100 років, а мені 60! І його 100 річчя відсвяткуємо і мій вихід на пенсію. Також щира подяка Бортнічук О.В., Куяві К. А., Біруку М.І., Вакулюку П.П., Новосаду А.В. за надійне плече і підтримку! Всім працівникам щира подяка!
       Робота в Ковельській колонії дішла фінішу, беру старт у ДНЗ "Ковельський ЦПТО".
       P.S. Перефразовуючи Отто фон Бісмарка: "Хто економить на школах, будуватиме тюрми.", дозволю собі крамольну думку, що закриваючи тюрму, наща держава на чолі з мудрим керівництвом, адресує свою увагу і кошти на освітні заклади.

 





4 комментария:

  1. Дякую за теплі слова на мою адресу, приємно читати про позитивні риси колег з якими впевнено йшли по тернистому шляху перевиховання та професійного навчання вихованців ДУ «Ковельська виховна колонія». Шкода, що згуртований колектив училища розформовано, а разом з тим нанесено моральну травму кожній людині. Приємно, що всі наші педагоги прийняті в колектив кращого в області закладу професійної освіти. Впевнений, що професійний і педагогічний досвід кожного педагога допоможе колективу ДНЗ "Ковельський ЦПТО" у вирішенні складних питань професійної підготовки, та виховання учнів. З повагою, Рекунович Геннадій Борисович.

    ОтветитьУдалить

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ