пятница, 12 марта 2021 г.

Тематичний захід для учнів: «Інтернет-залежність»

                       Тематичний захід для учнів: «Інтернет-залежність»



Сьогодні учні ДПТНЗ «Ковельський ЦПТО» мали змогу прослухати корисний і досить актуальний тематичний захід від соціального педагога центру Вавренчук Ю.В. на тему: «Інтернет залежність».



Було озвучено, що народився Інтенрнет, ще в 60х роках минулого століття але вилився в проблему, яку психологи називають «Інтернет-залежність», буквально останнім часом. Невидимо, поступово ми переходимо дозволену межу від захопленням до залежності, втрачаючи зв'язок з реальним життям, з реальними людьми, реальними почуттями, емоціями.

Мобільний телефон і планшет стають джерелом розваг, дають відчути себе супергероями, підвищують рівень адреналіну і настрій надалі залежить від мобільних пристроїв

Інтернет залежністю в даний час страждає більшість людей і багато хто навіть не хочуть це усвідомлювати.

Щоб позбутися цієї проблеми, Юлія Володимирівна запропонувала альтернативні варіанти, а саме: зайнятися чимось насправді корисним, наприклад домашніми справами, роботою, навчанням, спортом, музикою, участю в художній самодіяльності, похід в ліс, гори, подорожі та інше.

Слід пам'ятати, що жоден гаджет не замінить вам живого спілкування із рідними чи друзями, теплих обіймів мами та спогляданням неповторної краси навколишнього світу! 










Комментариев нет:

Отправить комментарий

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ