среда, 10 марта 2021 г.

Екскурсія учнів до навчально-практичного центру технологій обробки металів

 

Екскурсія учнів до навчально-практичного центру технологій обробки металів

Сьогодні, 10 березня відбулося знайомство учнів 12 школи м.Ковеля із закладом Ковельського ЦПТО, а саме із переліком професій на який оголошений набір, матеріальною базою, викладачами, майстрами виробничого навчання.

Неабияке зацікавлення викликала екскурсія учнів до навчально-практичного центру технологій обробки металів, де навчаються професії «Токар».

     Заступник директора з НВР Антощук О.П. в цікавій і доступній формі розповіла відвідувачам про затребуваність і актуальність даної спеціальності на ринку праці, про можливість працевлаштування, як в Україні так і за кордоном, отримуючи при цьому високу заробітну плату.

Далі майстри в/н продемонстрували зразки виробів, що їх виготовляють учні, працюючи за токарним верстатом, із самими верстатами, як і колишніми моделями типу 16К20, так і сучасними ED1000GDIG 2018 року випуску. Продемонстрували саму операцію точіння, а всі бажаючі, під наглядом майстрів, також змогли повправлятися за верстатом.




Слід відмітити неабияке захоплення даною професією дівчат, що з особливою цікавістю спостерігали за токарною роботою. Для них гарна новина! На токарів навчають не лише хлопців, а й дівчат, і в історії закладу такі випадки не поодинокі!









Комментариев нет:

Отправить комментарий

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ