четверг, 9 марта 2023 г.

Тиждень групи №11. Виховний захід « Становлення учня громадянином, патріотом через призму життєвих цінностей: свободи, здоров'я, дисципліни»

 



Тиждень групи №11. Виховний захід « Становлення учня громадянином, патріотом через призму життєвих цінностей: свободи, здоров'я, дисципліни»

9 березня відбувся виховний захід в групі №11 «Токар», метою якого було донести до усіх присутніх важливість і взаємозв'язок таких понять, як свобода, здоров'я, дисципліна.

«Тарас Шевченко. Незмінний борець за свободу, за вільну Україну, наш Кобзар, наш пророк. Сьогодні виповнюється 207 років від дня його народження. ми зобовязані виправдати його сподівання, здолати всі труднощі на шляху нашої країни до Перемоги, до щасливого майбутнього. Хай його «Заповіт» стане нашим дороговказом!» - мовили ведучі.

Також переглянули відеоматеріал про видатних українок, привітали усіх присутніх дівчат, жінок зі святом весни. Хлопці запропонували відеоролик про свої спортивні захоплення, розповіли, як вони дбають про своє здоров'я.

Ще було сказано, що дисципліна – основа всіх чеснот, що завдяки дисципліні, можна навчитись контролювати свої страхи, лінощі, погані звички і, зрештою, вибудувати стратегію впорядкованого життя, дійти до певної гармонії в своєму житті.

І, як висновок, було зауважено: «Свобода починається із кожного, і вибір за кожним, а передує цьому   здоровий дух в здоровому тілі на фоні самодисципліни

Наприкінці заходу всі присутні разом, поклавши руку на серце заспівали гімн України, пам'ятаючи ціну виборюваної свободи, з надією і вірою в Перемогу!
































Комментариев нет:

Отправить комментарий

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ