пятница, 21 октября 2022 г.

14 жовтня день захисника України – історія свята

 


14 жовтня день захисника України – історія свята

       З метою формування загальнолюдських цінностей та громадянської позиції в групі №11 «Токар» відбувся виховний захід про історію свят 14 жовтня під гаслом «Козацьку справу в Україні продовжують захисники віднині».

       Учнів було ознайомлено з традиціями, звичаями українського козацтва. Також було зроблено акцент на утвердженні ідеалів свободи і демократії, збереженні історичної пам'яті про доленосні події в Україні для сприяння подальшого зміцнення патріотичного духу в учнівської молоді, готовності служити Батьківщині наполегливою працею та стояти на захисті державних інтересів країни.

Під час заходу учні сканували QR-коди та складали тематичні пазли, пройшли «Тест від захисників», де перевірили знання про Україну, розв'язали «Козацький кросворд» в якому продемонстрували знання про козаків і, насамкінець, заспівали патріотичних пісень у «Муз-time від захисників».

В завершенні дійства прозвучали побажання жити у злагоді, братерстві із закликом поважати, розуміти, підтримувати один одного, бо Україна єдина, неподільна, це - наш дім в якому наше сьогодення і майбутнє!

Слава Україні!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ