четверг, 9 декабря 2021 г.

Конкурс фахової майстерності серед учнів ДНЗ «Ковельський ЦПТО» з професії «Токар»

 


Конкурс  фахової майстерності серед учнів ДНЗ «Ковельський ЦПТО» з професії  «Токар»

Сьогодні, 08 грудня 2021 року завершився традиційний конкурс  фахової майстерності серед учнів ДНЗ «Ковельський ЦПТО» з професії  «Токар». Цьому передувало створення відповідної методичної розробки в якій зазначено: конкурсне завдання, що складається з п'яти етапів, перелік необхідного обладнання та матеріалів, перелік необхідного інструменту, назва і опис комплексу робіт, загальнопрофесійні вимоги, кваліфікаційні вимоги для виконання завдання конкурсу, таблицю підсумків конкурсу, креслення деталей.

Конкурс складався з двох турів – теоретичного і практичного. По завершенню теоретичної частини, учні перейшли до виконання практичного завдання, а саме: виготовлення завісу дверного, який складається з двох деталей.

Робота оцінювалася за слідуючими показниками: час виконання, оцінка за організацію робочого місця, робота з технічною документацією, дотримання правил з охорони праці, про що був складений відповідний документ.  

По закінченню події настрій в учасників конкурсу був різний: переможці раділи, із задоволенням ділячись солодкими призами із менш везучими. Менш везучі , звісно засмутились. Були і такі, хто по тій чи іншій причині зійшли з дистанції але ніхто не залишився байдужим і зробив для себе певні висновки: « Під лежачий камінь вода не тече», « Тяжко в навчанні, легко в бою», « Праця чоловіка годує, а лінь марнує».  

Р.S. Ознайомитися з матеріалами методичної розробки для проведення конкурсу фахової майстерності серед учнів з професії «Токар» можна на сайті «Всеосвіти» за веб-адресою публікації:              <a href="https://vseosvita.ua/user/id518676" target="_blank"><img src="https://cert.vseosvita.ua/LG057265-2a4a-219x310.jpg"></a>     

























 















     

Комментариев нет:

Отправить комментарий

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ