пятница, 31 января 2020 г.

Про мене

Дарчик Олена Анатоліївна. м.Ковель

Посада: викладач спеціальних дисциплін,  стаж роботи 8 років, спеціаліст другої категорії;
майстер виробничого навчання, стаж роботи 5 років, кваліфікаційна категорія 11 (13) тарифний розряд.

Освіта: 1992-1996 – «Ковельський машинобудівний технікум», спеціальність «Обробка матеріалів на верстатах і автоматичних лініях», професія «Технік-технолог»

1997-1998 – «Луцький комерційний технікум», спеціальність «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності», професія «Бухгалтер»



2003-2006 – «Тернопільський державний економічний університет», спеціальність «Економіка і підприємництво», професія «Економіст»



2013-2015 – «Уманський гуманітарно-педагогічний коледж ім.Т.Г.Шевченка», соціальна педагогіка


Самоаналіз  роботи:

З 1999 року по 2005 рік працювала у військовій частині А2394 бухгалтером. Була скорочена в зв’язку з розформуванням.
З 2005 року по 2011 рік працювала заступником головного бухгалтера  у Ковельській виховній колонії.

У 2011 році була переведена у «ДПТНЗ Ковельське ПТУ» при Ковельській виховній колонії, де працювала  спочатку секретарем, згодом викладачем спецдициплін та майстром виробничого навчання.

Під час роботи акцентую увагу на чітко продуманій структурі уроку, поставленій меті та конкретних завданнях, щоб зрозуміло подати програмовий матеріал та мати невимушене спілкування з учнями. 

Прагну до індивідуальної роботи з учнями, використовуючи диференційний підхід до вибору дидактичного матеріалу,  до забезпечення ефективного вирішення професійно-педагогічних проблем та типових професійних завдань, що виникають в реальних ситуаціях педагогічної діяльності, що в результаті спрямоване на створення доброзичливого колективу учнів. 

Також під час роботи активно залучаю пошукові системи інтернету, що необхідні для пошуку відповідної інформації та її структурування.  

Стараюсь повсякчас удосконалювати методику викладання, урізноманітнювати форми  і методи навчання, проходити відповідні курси та програми підвищення кваліфікації.

Так у травні 2015 року - квітні 2016 року  у місті Луцьку пройшла курс методики навчання підприємництву для викладачів економіки в рамках Програми ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», про що маю відповідний сертифікат.




       Також з 06 грудня 2018 року по 27 грудня 2018 року підвищувала кваліфікацію в БІНПО ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» за програмою для майстрів виробничого навчання закладів ПТУ, про що маю відповідне свідоцтво.




       А ще, зареєстрована на освітньому порталі «Всеосвіта», є активним учасником вебінарів. Взяла участь у вебінарі:
- «Асертивність: що це за навичка і для чого вона вчителям», успішно склала тестування з теми вебінару, про що і отримала сертифікат.



- «Номенклатура справ закладу освіти: правила складання», успішно склала тестування з теми вебінару, отримала сертифікат.



       Під час одного з вебінарів, виконавши запропоноване завдання, стала переможцем і отримала подарунок: «Щоденник щасливого вчителя» з особистим підписом директора ТОВ «Всеосвіта». 



       Також запропонувала для опублікування на сайті vseosvita.ua методичну розробку: “Застосування інноваційних методів навчання в закладі професійної освіти, про що 07.02.2020 отримала свідоцтво.



       І надалі планую співпрацювати з цією освітньою платформою, розширюючи свої знання, навчаючись новому, розвиваючи і вдосконалюючи вміння працювати з різними інформаційними ресурсами.






















Комментариев нет:

Отправить комментарий

ЗАСЛУГОВУЄ НА УВАГУ